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 Question related to         PPE Regulation     EN/prEN:     Other:   
Article: 3 (1) (b) Annex:  

 
Clause:  
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Question:   
Should interchangeable components be subject to a separate EU type-examination? 

Solution: 
Yes, an EU type-examination certificate must be issued in accordance with Article 3 (1) (b).  
The notified body shall carry out sufficient evaluation and/or testing to verify their suitability for the stated equipment in its final assembly.  
 
 
 
 
 
(See also RfUs 00.027, 00.045, 00.046) 
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