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Question related to         PPE Regulation     EN/prEN: EN 361 :2002, EN 

364:1992 
  Other:    

Article:  Annex:   

 

Clause: 4.3 / 5.1.4 

Key words: 

Harness, static strength 

Question: 

In EN 364: 1992 clause 5.1.4, static strength is required to be carried out both between the harness attachment element and the lower ring 
of the torso dummy (15 kN), and between the harness attachment element and the upper ring of the torso dummy (10 kN). 

Can a new sample of EN 361:2002 harness be used for each of these tests, or should both tests be carried out consecutively on the same 
sample? 

 

Solution: 

Each test may be carried out on a new sample of EN 361:2002 harness 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


